Könyv ajánló Sofytól

Könyv ajánló Sofytól

Stephanie Garber - Caraval

2021. október 02. - Sofy Taylor

Sziasztok! 

 

Az utóbbi időben nem sikerült túl sokat olvasnom, sajnos nem úgy jöttek ki a lépések a mindennapjaimban.

Most viszont újra hódolok ennek a hobbynak. A minap kezdtem el olvasni Stephanie Garber tollából a Caraval című szerzeményt. Nem olvastam még el a felét sem, de meg kell hagyni, nagyon tetszik eddig. Türelmetlenül megvettem mind a 3 kötetet már előre. Fantasztikus élmény egy ilyen vaskos könyvbe bele kezdeni, a kezemben tartani. 

A történet egészen egyszerűen indul. Egy testvérpárról szól, Scarrlet a nagyobbik és Tella a kisebbik testvér. Mind a ketten nagyon szeretnék látni a híres Caraval csodálatos előadását, ezért Scarlet ír is néhány levelet a színháztársulatnak. Ám nem érkezik válasz egyikre sem.

A lányok apjuk szorításából vágynak kitörni. Scarrlet egy az apja által megtervelt házaságban látja a kiutat, ezzel szemben Tella nem hiszi, hogy megszabadulnának a problémáiktól miután nővére férjhez megy. A kilátástalannak tűnő helyzetben egyszer érkezik egy válasz levél a Caraval mesterétől Legendtől, három belépővel. Az idei nyertesnek valóra válhat egy kívánsága. A lányoknak felcsillan a szeme ennek hallatán.

Nyilván a lányok elindulnak a varázslatos előadásra. Na de hogyan szökjenek meg úgy, hogy apjuk ne találjon rájuk, és ne vigye őket vissza? Ha apjuk megtalálja őket, nagyon nagy megtorlásra számíthatnak. Hogyan jutnak tehát el a Caravalra?

A bejegyzés trackback címe:

https://konyveksofytol.blog.hu/api/trackback/id/tr8816706652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása